Hotels bij Charleroi Airport

Er zijn drie grote hotels bij vliegveld Charleroi in de buurt. Er zijn uiteraard ook genoeg kleinere (en ook grote) hotels in het centrum van Charleroi, maar hieronder staan alleen de drie airport hotels.

Hotels in de buurt van Charleroi Airport

  • Het eerste hotel wat een noemenswaardig airport hotel is op vliegveld Charleroi is hotel Charleroi Airport. Dit is een van der valk hotel. Dit associeert iedereen met kwaliteit en dat klopt ook, van der valk is kwaliteit. Een 8,0 als waardering op booking.com uit meer dan 1600 waarderingen, dus dat zegt genoeg. Vier sterren tegen een goede prijs op minder dan 5 kilometer afstand van het vliegveld. Dit hotel is te zien op de afbeelding hiernaast.
  • Het tweede hotel is Balladins Superior Hotel Charleroi Airport. Op minder dan 10 minuten rijden van het vliegveld ligt dit prachtige hotel. Ook een 8,0 op bookings.com uit meer dan 850 waarderingen. Prive parkeerplekken, gratis WiFi op alle kamers en er is een pendeldienst op aanvraag beschikbaar!
  • De derde is van de gerenommeerde hotelketen Ibis hotels. Een nette 7,3 uit bijna 150 waarderingen. Minder dan 7 kilometer verwijderd van Airport Charleroi, gasten kunnen overigens de eerste avond gratis parkeren, gratis WiFi zit erbij inbegrepen.

Dit zijn dus drie hotels met een prima beoordeling. In het centrum van Charleroi zijn veel meer hotels en bed&breakfasts te vinden, maar dat is toch een stukje verder rijden. Een goede of slechte ervaring met een van deze drie hotels? Of misschien een ander hotel in het centrum van Charleroi / ergens anders in de buurt van Charleroi? Laat het ons weten en reageer hieronder!